JAS Solutions is voortdurend op zoek naar goede ervaren mensen. Ook mensen die bezig zijn met scholing of graag een opleiding willen volgen zijn bij JAS Solutions aan het juiste adres. We zoeken met name specialisten die op basis van tijdelijke overeenkomsten opdrachten willen vervullen, maar ook mensen die een vast dienstverband ambiƫren zijn van harte welkom te reageren.

Men kan via ons zowel op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan de slag (projectovereenkomst) als op basis van een overeenkomst met uw eigen eenmanszaak, BV of VOF.

Indien u op zoek bent naar een passende functie/opdracht en denkt u dat u binnen onze no- nonsens organisatie past, stuur gerust eens vrijblijvend uw profiel. We beloven in ieder geval een snelle reactie.

Indien we denken mogelijkheden te hebben, zal er op korte termijn een oriƫnterend gesprek plaatsvinden, waarbij alle persoonlijke eisen en wensen uitvoerig zullen worden besproken. Pas hierna zullen wij eventueel uw CV aan klanten tonen, maar nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming!

Uiteraard kunt u ook in de vacatures kijken of er passende opdrachten in portefeuille zijn.